Ratsastustunnit

Otathan nämä huomioon kun saavut varaamallesi ratsastustunnille

Saavuthan tunnillesi noin 30 minuuttia ennen alkamisaikaa. Näin ehdit tarvittaessa varustaa hevosesi kuntoon. Jos et halua/ehdi varustaa hevostasi, ilmoitathan asiasta tuntia varatessasi. Tällöin teemme sen puolestasi. 

Tuntikalenterin ulkopuolella pidetään ratsastustunteja sopimuksen mukaan. Varaathan ratsastustuntisi hyvissä ajoin ennen haluamaasi ajankohtaa, jotta voimme ottaa toiveesi huomioon mahdollisimman hyvin. 

Ratsastustunnille tultaessa on hyvä varata mukaan joustavat housut, kypärä, kannalliset ja varrelliset kengät - esimerkiksi kumisaappaat - ja hansikkaat. Voit lainata ratsastuskypärän meiltä. 


Tärkeää koronasta!


Koronatilanteen vallitessa, myös me noudatamme erityistä varovaisuutta. Tulethan tallille aina terveenä! Sairastapauksissa ratsastustunnin peruuttaminen onnistuu veloituksetta lyhyelläkin varoitusajalla. Tallissa ja maneesissa suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Vältä ruuhkaa varustehuoneessa tai käytä maskia. Huolehdithan käsihygieniasta. Tallille vain tunnille tulevat, alaikäisten huoltajat sekä hoitajat. Muutoin vältämme ylimääräistä oleskelua tallin tiloissa. Seuraamme SRL:n ohjeistuksia ratsastuskouluille sekä Kainuun soten päivityksiä rajoituksista ja suosituksista. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista tallin toiminnassa. 


Ratsastustunnit – Hinnasto

Tarjoamiemme palveluiden hinnastot löytyvät täältä

Ratsastustunti 

60min

32€

Pienryhmätunti

Max. 4 hlö, 60min

40€

Yksityistunti 

60min

65€

Ryhmätunti omalla hevosella


20€

Pienryhmätunti omalla hevosella


30€

Yksityistunti omalla hevosella

60min

55€

Hevosen vuokra

Valmennus

20€

Hevosen vuokra

Kilpailut

20€

Ratsastustunti "kaksari"

Kaksi ratsukkoa

50€

Ratsastustunti "kaksari" omalla hevosella


40€

Maneesivuokra 1x


15€

Tallikortti

10x ratsastustunti 

300€

Tallikortti

10x aktiivi 

270€

Tallikortti

10x alkeistunti

270€


Ratsastuskoulussamme on käytössä Hopoti-varausjärjestelmä. Voit ilmoittautua ratsastustunneille ja -kursseille siellä. 


Tule tutustumaan ratsastukseen!

Ratsastuksen saloihin sinua opettavat meidän taitava henkilökuntamme.

Meiltä löytyy ratsuja kaiken kokoisille ja tasoisille ratsastajille

Opetushevosemme ja -ponimme ovat hyvin koulutettuja (HeB-VaB sekä rataesteet 60-100cm) ja luonteeltaan tehtäviinsä sopivia.

Tarjoamme ratsastustunteja aina alkeista vaativalle tasolle saakka

Opetuksesta vastaavat ratsastuksenopettaja Henna Pakkanen, ratsastuksenohjaaja Nea Leppänen sekä ratsastuksenohjaaja Niina Pursiainen. Kaikki opettajat valmentautuvat ja kilpailevat aktiivisesti sekä este- että kouluratsastuksessa. Lisäksi ratsastuksenopettajamme Henna suorittaa tällä hetkellä Master-opettajan tutkintoa. 

Meillä käy myös vierailevia valmentajia sekä este- että kouluratsukoille. Vierailevia kouluvalmentajiamme ovat Arto-Pekka Heino, Tarja Patrikainen sekä Salla Salkola. Esteratsastuksessa tallillamme valmentaa Antti Jauhiainen. Molemmissa, sekä koulu- että esteratsastuksessa valmentaa Kristiina Purdy. Lisäksi tarjolla on Sanna Mattila-Rautiaisen CR sekä fysio- ja ratsastusterapiaa ja Hanna Huttusen toiminta- ja ratsastusterapiaa.